ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Ο Αλκάνταρα μπορεί να στείλει τον Τσάμπερλεϊν στη Γουλβς

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα γεμίζει τον άξονα της Λίβερπουλ και η Γουλβς θέλει να κάνει δικό της τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν.

Το αντίθετο δρομολόγιο από εκείνο του Ζότα μπορεί να ακολουθήσει ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Ο 27χρονος χαφ βλέπει ότι ο χρόνος του στη Λίβερπουλ θα μειωθεί μετά την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Γουλβς.

Οι λύκοι θέλουν να ενισχυθούν στον άξονα και φυσικά η περίπτωση του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν δεν την αφήνει αδιάφορη.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι εύκολη. Το ποσό που ζητάει η Λίβερπουλ για να τον δώσει είναι 30 εκατομμύρια ευρώ. Το εάν θα τα δώσει η Γουλβς είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στο άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ πλήρωσε για τον Ζότα 41.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 4.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Οπότε χρήματα υπάρχουν στα ταμεία των λύκων. Μένει να δούμε εάν θα τα δώσουν για τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ