ΑΓΓΛΙΑ

Λιντς: Ο Μπιέλσα θέλει τον Αμπέιντ

Λιντς: Ο Μπιέλσα θέλει τον Αμπέιντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, θέλει στην πρωτοπόρο της Championship τον 26χρονο Αλγερινό πρώην μέσο του Παναθηναϊκού και νυν της Ντιζόν, Μεχντί Αμπέιντ.

Στην Αγγλία είναι πιθανό να βρει το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν τον Μεχντί Αμπέιντ. Ο 26χρονος Αλγερινός πρώην μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ντιζόν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Η Λιντς, ωστόσο, έχει δείξει ενδιαφέρον καθώς ο Αμπέιντ έχει κάνει "κλικ" στον Αργεντινό τεχνικό της, Μαρσέλο Μπιέλσα. Άλλωστε έχει πρότερο βίο στο Νησί, καθώς φόρεσε τη φανέλα της Νιούκαστλ. Με το "τριφύλλι" αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2013-2014 και 2015-2016).

Η Λιντς φιλοξενείται το Σάββατο (19/1, 17:00) από τη Στόουκ για την 28η αγωνιστική της Championship. Μετά από 27 ματς έχει συγκεντρώσει 54 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα τη δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος (οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Premier League, δεύτερη είναι η Νόριτς με 53 βαθμούς και τρίτη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 50).

Ο Αμπέιντ έχει σκοράρει τρία γκολ σε 16 ματς στη Ligue 1, ενώ έχει και μία συμμετοχή στο Coupe de France.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ