ΑΓΓΛΙΑ

Λέστερ - Άστον Βίλα 1-1: Όλα ανοιχτά για μία θέση στον τελικό

Aston Villa's Caglar Soyuncu, left, is challenged by Leicester's Kortney Hause during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Leicester City and Aston Villa at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Caglar Soyuncu, left, is challenged by Leicester's Kortney Hause during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Leicester City and Aston Villa at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Λέστερ και Άστον Βίλα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο "King Power Stadium" και η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ θα κριθεί στη ρεβάνς της 28ης Ιανουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ραντεβού της με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και με το 3-1 υπέρ της στο Ολντ Τράφορντ πήρε τεράστιο προβάδισμα για να κλείσει θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ, ωστόσο στο άλλο ζευγάρι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ναι μεν η Λέστερ κουβαλούσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Άστον Βίλα, ούσα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League, όμως οι βίλανς απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο "King Power Stadium" το βράδυ της Τετάρτης και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της 28ης Ιανουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 29' με προβολή του Γκίλμπερτ στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Ελ Γκαζί και στο 42' είχε δοκάρι με τον Κόνσα, με τις αλεπούδες να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στην ισοφάριση.

Ο Μάντισον δεν τα κατάφερε με τα δύο σουτ που επιχείρησε υπό καλές προϋποθέσεις στο 63' και στο 73', για να έρθει το 1-1 με τον Ιχεανάτσο (είχε μπει αλλαγή στο 69') στο 74' που εκτέλεσε τον Νάιλαντ με δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και έφερε το ματς στα ίσα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ