ΑΓΓΛΙΑ

Λέστερ: Απέκτησε τον Καστάν από την Αταλάντα

Atalanta's Timothy Castagne reacts during the Group C Champions League soccer match between FC Shakhtar Donetsk and Atalanta in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Atalanta's Timothy Castagne reacts during the Group C Champions League soccer match between FC Shakhtar Donetsk and Atalanta in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τίμοθι Καστάν από την Αταλάντα προχώρησε η Λέστερ, με τον Βέλγο φουλ μπακ να υπογράφει πενταετές συμβολαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Μετά από τρεις σεζόν στην Serie A με τη φανέλα της Αταλάντα, ο Τίμοθι Καστάν αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη και πλέον γίνεται μέλος της Premier League και συγκεκριμένα της Λέστερ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς τον ήθελε από την εποχή που ήταν προπονητής στην Σέλτικ και τελικά κατάφερε να τον έχει παίκτη του στην Λέστερ, με τον 24χρονο Βέλγο διεθνή μπακ (μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας) να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις αλεπούδες.

Σύμφωνα με το αγγλικό "Sky Sports", το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 24.000.000 ευρώ για την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016, η οποία έβαλε στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που μετράει 7 συμμετοχές με την εθνική Βελγίου (συμπαίκτης με τους Τίλεμανς και Πράετ που θα τους βρει στην αγγλική ομάδα) και ο οποίος έπαιξε πέρυσι σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για την Αταλάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ