ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: Αποκλεισμός με πεντάρα για τη Λίβερπουλ Β' από Άστον Βίλα

Liverpool's Harvey Elliott, center, duels for the ball with Aston Villa's Ezri Konsa, right, during the English League Cup quarter final soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Harvey Elliott, center, duels for the ball with Aston Villa's Ezri Konsa, right, during the English League Cup quarter final soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ - η πρώτη βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων - με μέσο όρο 19 ετών γνώρισε την ήττα (5-0) στο Μπέρμιγχαμ από την Άστον Βίλα και αποκλείστηκε από το League Cup.

Ήταν γνωστό από τις αρχές Νοεμβρίου ότι η Λίβερπουλ θα έπρεπε να δώσει δυο ματς, σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις, σε δυο διαφορετικές ηπείρους, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες καθώς δεν βρέθηκε λύση στο πρόγραμμα.

Έτσι την Τρίτη το βράδυ (17/12) έπαιξε τον προημιτελικό του League Cup κόντρα στην Άστον Βίλα και την Τετάρτη (18/12) θ' αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, τη Μοντερέι από το Μεξικό για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να βρίσκονται και στο Μπέρμιγχαμ και στην Ντόχα ο Γιούργκεν Κλοπ και οι βασικοί παίκτες τους. Έτσι οι ρεντς παρατάχθηκε με πιτσιρίκια - μέσο όρο 19 ετών - μέλη της Κ23 και τον προπονητή αυτής.

Το ματς δεν χρειάζεται μεγαλύτερης ανάλυσης. Η Άστον Βίλα νίκησε 5-0 τη δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ και συνεχίζει στα ημιτελικά League Cup. Ο Χούριχεϊν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, το αυτογκόλ του Μπόι έκανε το 2-0 ύστερα από τρία λεπτά (17').

Δύο γκολ από τον Κοντιζά στο 37' και στο 45' έκαναν το 3-0 και 4-0 αντίστοιχα, ενώ ο Ουέσλι στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-0). Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκεται στο Κατάρ, αλλά παλαιότερα είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική τόσο στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όσο και στις διοργανώτριες αρχές στην Αγγλία για το πρωτόγνωρο σκηνικό.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ