ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: Άνετη πρόκριση στους "8" για Σίτι και Λέστερ

Manchester City's Sergio Aguero, left, celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, left, celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με τον Σέρχιο Αγκουέρο πρωταγωνιστή, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 την Σαουθάμπτον και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του League Cup. Στους "8" του θεσμού και οι Λέστερ και Έβερτον.

Η προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι να υπερασπιστεί και τα τρία εγχώρια τρόπαια που κατέκτησε την περασμένη σεζόν (Premier League, FA Cup, League Cup) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί 3-1 της Σαουθάμπτον και να παίρνει άνετα την πρόκριση για τους "8" του League Cup.

Ο Νικολά Οταμέντι άνοιξε το σκορ για τους πολίτες στο 20' με κεφαλιά, φτάνοντας τα δύο γκολ στα έξι τελευταία του παιχνίδια με την Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις (όσα είχε πετύχει στις προηγούμενες 66 παρουσίες του με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ), για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη του σκοραρίσματος ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Manchester City's Nicolas Otamendi, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Nicolas Otamendi, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στο 38' ο "Κουν" έκανε το 2-0 και στο 56' έγραψε το 3-0 για να φτάσει τα 243 γκολ με τη φανέλα της Σίτι σε 350 ματς, με τους αγίους το μόνο που καταφέρνουν είναι να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 75' με τον Στίβενς.

Πέρα από την κάτοχο του τροπαίου, την πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup πανηγύρισαν και οι Λέστερ (3-1 εκτός έδρας την Μπέρτον), Έβερτον (2-0 εντός την Γουότφορντ) και Κόλτσεστερ (3-1 εκτός την Κρόλεϊ) ενώ η Όξφορντ επικράτησε 4-2 της Σάντερλαντ στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "16":

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Μπέρτον Άλμπιον - Λέστερ 1-3 (52' Μπόις / 7' Ιχεανάτσο, 20' Τίλεμανς, 89' Μάντισον)

Κρόλεϊ - Κόλτσεστερ 1-3 (20' Μπούλμαν / 22' Νόρις, 53' αυτ. Λουγιαμπουλά, 79' Γκάμπιν)

Έβερτον - Γουότφορντ 2-0 (72' Χολγκέιτ, 90' Ρισάρλιζον)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 3-1 (20' Οταμέντι, 38' 56' Αγκουέρο / 75' Στίβενς)

Όξφορντ - Σάντερλαντ 4-2 στα πέναλτι ( 1-1 στην κανονική διάρκεια)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Λίβερπουλ - Άρσεναλ (21:30)

Άστον Βίλα - Γουλβς (21:45)

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:05)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ