ΑΓΓΛΙΑ

Λαλάνα: "Έκλαψα πολύ όταν έφυγα από την Λίβερπουλ"

Λαλάνα: "Έκλαψα πολύ όταν έφυγα από την Λίβερπουλ"
AP PHOTO/JON SUPER

Ο Άνταμ Λαλάνα δεν έκρυψε σε συνέντευξή του την έντονη συγκίνηση που βίωσε όταν αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι είναι πανέτοιμος για νέα αρχή στην Premier League με τη φανέλα της Μπράιτον.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της νέας Premier League που θα τον βρει στην Μπράιτον μετά από έξι χρόνια στην Λίβερπουλ, ο Άνταμ Λαλάνα παραχώρησε συνέντευξη στην "Daily Mail", με τον 32χρονο Άγγλο μέσο να αποκαλύπτει τα έντονα συναισθήματά του λίγο πριν κλείσει οριστικά την πόρτα του Άνφιλντ στα τέλη Ιουλίου.

"Είμαι συναισθηματικός τύπος και ήξερα πως αυτό ήταν το τέλος του κεφαλαίου για μένα, τη σύζυγό μου και τα παιδιά. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσα για το κανάλι της Λίβερπουλ με πλημμύρισαν συναισθήματα.

Και στη ζωή μερικές φορές τα πράγματα είναι στενάχωρα, έτσι δεν είναι; Ως οικογένεια λέγαμε αντίο σε φίλους και αποχαιρετούσαμε σχολεία και άλλα πράγματα εκεί.

Έτσι είχα στενοχωρηθεί σε εκείνη τη συνέντευξη και όταν στην προπόνηση είπα αντίο, ο προπονητής τους συγκέντρωσε όλους. Τα παιδιά μου έδωσαν μία φανέλα της ομάδας με όλες τις υπογραφές και μία ωραία φράση από τον Χέντερσον.

Έκλαιγα τόσο πολύ που στο τέλος έφτασα να γελάω", τόνισε ο Λαλάνα, ο οποίος αφού έκανε ειδική αναφορά στον Τζόρνταν Χέντερσον και στο πόσο άξιζε να είναι αρχηγός της Λίβερπουλ που έβαλε τέλος στα 30 χρόνια αναμονής των κόκκινων για τον τίτλο, κατόπιν έστειλε και μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του, που είναι η Μπράιτον.

"Από το μυαλό μου έχει φύγει τώρα η Λίβερπουλ. Όχι με άσχημο τρόπο. Με την έννοια ότι έφυγε η στενοχώρια. Αγάπησα την Λίβερπουλ, με την κατάκτηση της Premier League έγινε ο καλύτερος δυνατός αποχαιρετισμός.

Τώρα όμως δεν νοιάζομαι, είμαι έτοιμος για την Μπράιτον. Είμαστε όλοι οπαδοί της Μπράιτον τώρα, έχοντας αγοράσει και τα μπλουζάκια της ομάδας στα παιδιά".

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και είναι το νεότερο μέλος της ομάδας, καθώς δεν έχει ούτε δύο μήνες στο "Amex Stadium", ο Λαλάνα είναι ταυτόχρονα και ο... γηραιότερος, αφού μετά την αποχώρηση του Γκλεν Μάρεϊ (Γουότφορντ) δεν υπάρχει πλέον άλλος παίκτης του Γκρέιαμ Πότερ που να είναι πάνω από 32 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ