ΑΓΓΛΙΑ

Κορονοϊός: Σχέδιο με όλα τα ματς σε 2-3 γήπεδα εξετάζει η Premier League

Liverpool's Sadio Mane, center, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne, and his teammate Rodrigo during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane, center, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne, and his teammate Rodrigo during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ορισμένες ομάδες έχουν στο μυαλό ως πρόταση την διεξαγωγή όλων των αγώνων που απομένουν στην Premier League χωρίς θεατές, αλλά και σε ουδέτερα γήπεδα.

Όχι μόνο οι άνθρωποι της Premier League, αλλά και εκείνοι των ομάδων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο ώστε να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος μέχρι τα τέλη Ιουνίου όπως ζήτησε η UEFA. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Έτσι, μία από τις προτάσεις που θα πέσει στο τραπέζι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ακραία.

Μέχρι το τέλος της Premier League απομένουν 92 ματς και αυτό που θα προτείνουν κάποιες ομάδες είναι όλες οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Δεν θα μείνουν όμως εκεί.

Μέσα στην πρότασή τους είναι οι αγώνες να διεξαχθούν σε 2-3 γήπεδα, σε διαφορετικές ώρες και ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες θα μπορούν να παίζουν κάθε τρεις μέρες και κάθε γήπεδο θα μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα ματς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ