ΑΓΓΛΙΑ

Κομπανί: Το αποχαιρετιστήριο ματς θα μοιάζει με ντέρμπι του Μάντσεστερ

Manchester City's team captain Vincent Kompany lifts the trophy after winning the English FA Cup Final soccer match between Manchester City and Watford at Wembley stadium in London, Saturday, May 18, 2019. Manchester City won 6-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's team captain Vincent Kompany lifts the trophy after winning the English FA Cup Final soccer match between Manchester City and Watford at Wembley stadium in London, Saturday, May 18, 2019. Manchester City won 6-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Το αποχαιρετιστήριο ματς του Κομπανί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει άρωμα ντέρμπι καθώς απέναντί του θα βρεθούν μεταξύ άλλων 10 πρώην παίκτες της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ!

Η πόλη του Μάντσεστερ αδημονεί για το ματς της 11ης Σεπτεμβρίου στο "Etihad" και αυτό γιατί θα φέρει αντιμέτωπες δύο ξεχωριστές ομάδες στο αποχαιρετιστήριο ματς του Βενσάν Κομπανί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η μία θα απαρτίζεται από θρύλους των "πολιτών" και εκτός από τον Κομπανί θα δηλώσουν "παρών" παίκτες όπως οι: Αγκουέρο, Νταβίντ Σίλβα, Μπαλοτέλι, Χαρτ, Γκίβεν, Κλισί, Κολάροφ, Λέσκοτ, Ρίτσαρντς, Σαμπαλέτα, Μπογιατά, Μπριζ, Νταν, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, Νασρί, Ράιτ-Φίλιπς, Άιρλαντ και Μπέλαμι. Στον πάγκο δε της ομάδας θα βρίσκεται ο νυν τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι η αντίπαλη ομάδα της Σίτι που θα αποτελείται από επιλέκτους, θα έχει 10 πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της μεγάλης αντιπάλου των "πολιτών". Αυτοί θα είναι οι Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Έντουιν Φαν Ντε Σαρ, Τζον Ο'Σέι, Γουές Μπράουν, Νίκι Μπατ, Μάικλ Κάρικ και Πολ Σκόυλς!

Πέρα από την πληθώρα των πρώην παικτών των "κόκκινων διαβόλων" που θα τιμήσουν με την παρουσία τους έναν σπουδαίο αντίπαλο, στην ομάδα των επιλέκτων θα βρεθούν και οι Φάμπρεγας, Φαν Ντερ Φάαρτ και Χέσκι ενώ στον πάγκο της θα κάθεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου και πρώην της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κομπανί είναι από το φετινό καλοκαίρι στην Άντερλεχτ, όπου μετά από τέσσερα ματς που είχε το ρόλο του παίκτη-προπονητή αποφάσισε να είναι μόνο παίκτης.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ