ΑΓΓΛΙΑ

Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ ο Κέιν

Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ ο Κέιν
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη νίκη της Τότεναμ επί της Μπόρνμουθ και όλη η Αγγλία περιμένει τις εξετάσεις του, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (video).

Ο πιο παραγωγικός επιθετικός στον κόσμο για το 2017, Χάρι Κέιν, αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ στην έδρα της Μπόρνμουθ την Κυριακή.

Ο Άγγλος επιθετικός χτύπησε σε σύγκρουση με τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς στο 1ο ημίχρονο, όταν το δεξί πόδι του "εγκλωβίστηκε" και λύγισε ανορθόδοξα κάτω από το σώμα του Βόσνιου τερματοφύλακα.

Ο 24χρονος διεθνής αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και προστατευτική μπότα κι οι άνθρωποι της Τότεναμ αλλά και της ομοσπονδίας περιμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

Ο φόβος έγκειται στην πιθανότητα ρήξης συνδέσμων στον αστράγαλο, τραυματισμό που υπέστη και το 2016, με συνέπεια να χάσει περίπου δύο μήνες δράσης.

Τη φετινή σεζόν, ο Κέιν έχει 35 γκολ σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του Μουντιάλ, σε περίπτωση που εν τέλει πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Ρωσία τον Ιούνιο.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ