ΑΓΓΛΙΑ

Κατασκοπεύουν τις αντίπαλες ομαδες με γυαλιά... στιλ Τζέιμς Μποντ!

Lille coach Marcelo Bielsa looks on before their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille coach Marcelo Bielsa looks on before their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Η Λιντς παραδέχτηκε πως έχει προχωρήσει στην κατασκοπεία αντιπάλων της πριν από παιχνίδια και τιμωρήθηκε με τσουχτερό πρόστιμο. Δεν είναι όμως η μόνη που ακολουθεί αυτή την τακτική σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα!

Από άποψη ποιότητας η Premier League είναι στην κορυφή, παρόλα αυτά το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει και αυτό τις αδυναμίες και μία από αυτές βγήκε σε κοινή θέα πριν λίγο καιρό ελέω... Μαρσέλο Μπιέλσα.

O Αργεντινός τεχνικός της Λιντς παραδέχτηκε πως είχε στείλει ανθρώπους του να κατασκοπεύουν όλους τους αντιπάλους των "παγωνιών" πριν από τα μεταξύ τους ματς στην Championship ( ένας μάλιστα πιάστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι) και το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 200.000 λιρών στον αγγλικό σύλλογο για το spy-gate.

Όσοι πάντως πίστεψαν πως η Λιντς είναι η μοναδική ομάδα που ακολουθεί τέτοιες αμφιλεγόμενες μεθόδους για να έχει καλύτερη άποψη για την κατάσταση και τα συστήματα των αντιπάλων, μάλλον κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους αν λάβει κανείς υπόψη ένα άκρως αποκαλύπτικό δημοσίευμα της "Sun".

Σε αυτό, γίνεται λόγος για τη νέα "μόδα" στα αγγλικά γήπεδα, με ομάδες να στέλνουν ανθρώπους τους για να παρακολουθούν και να κατασκοπεύουν αντιπάλους, φορώντας ειδικά γυαλιά που παραπέμπουν στις ταινίες του... Τζέιμς Μποντ (το κόστος τους ανέρχεται σε 150 λίρες), και στα οποία είναι προσαρμοσμένες κάμερες για να μπορούν να τραβούν ό,τι στιγμιότυπα θέλουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Κατασκοπεύουν τις αντίπαλες ομαδες με γυαλιά... στιλ Τζέιμς Μποντ!

"Κάποιες ομάδες της Premier League χρειάζονταν περισσότερα καταγραμμένα πλάνα από συγκεκριμένες καταστάσεις αγώνα σε σχέση με αυτές που θα μπορούσαν να πάρουν.

Ανακάλυψαν πως θα μπορούσαν να αγοράσουν μερικές κρυφές κάμερες καταγραφής που έβρισκαν εύκολα μέσω διαδικτύου.

Έπειτα, μπορούν με άνεση να πάνε στις εξέδρες και να εστιάσουν σε όποιους αντιπάλους θέλουν", τόνισε στην "Sun" άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, και πρόσθεσε:

"Το υλικό αυτό, είτε το δείχνουν στον προπονητή για να τον βοηθήσουν να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του πριν από τους αγώνες, είτε περνάει σε videο ώστε να το βλέπουν οι παίκτες πριν τα ματς.

Δεν υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι λάθος. Είναι όμως αστείο να σκέφτεσαι πως οι σύλλογοι στέλνουν εργάτες να κάθονται στις εξέδρες και να ανακατεύονται με νορμάλ φιλάθλους, την ώρα που φορούν γυαλιά με ενσωματωμένες κάμερες καταγραφής".

Photo Credits: AP Photo/Michel Spingler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ