ΑΓΓΛΙΑ

Η Τότεναμ δεν φέρνει Χ με τίποτα!

Tottenham's Fernando Llorente, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at Wembley Stadium in London, Wednesday, Jan. 30, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Fernando Llorente, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at Wembley Stadium in London, Wednesday, Jan. 30, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ούτε αυτή τη φορά. H Τότεναμ νίκησε 1-0 τη Νιουκάστλ στο Γουέμπλεϊ και συνέχισε το σερί των αγώνων χωρίς ισοπαλία, που αποτελεί ρεκόρ για την Premier League

Η ομάδα του Λονδίνου έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Νιούκαστλ με 1-0 κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Μέχρι το 83ο λεπτό της αναμέτρησης φαινόταν ότι το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα κατόρθωνε να επικρατήσει της Νιούκαστλ.

Σε αυτό το σημείο όμως ο Σον έδωσε τη λύση με σουτ έξω από την περιοχή και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του βοηθώντας τη να "σκαρφαλώσει" έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Αυτό ήταν το 29ο διαδοχικό παιχνίδι των Λονδρέζων δίχως ισοπαλία και αποτελεί ρεκόρ στην Premier League. Μάλιστα, η τελευταία ισοπαλία των "σπερς" έχει καταγραφεί στις 17/4/2018 όταν έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπράιτον.

Τον τελευταίο καιρό πάντως η Τότεναμ έχει κατορθώσει να επικρατεί στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-1 τη Γουότφορντ με ανατροπή από το 80' και μετά, ενώ είχε προηγηθεί το "διπλό" μέσα στην έδρα της Φούλαμ, με λυτρωτή τον Χάρι Γουίνκς στο 93'.

Το προηγούμενο ρεκόρ διαδοχικών αγώνων δίχως ισοπαλία στο πρωτάθλημα το κατείχε η Μπόλτον από τη σεζόν 2011/12, ενώ 25 διαδοχικά ματς χωρίς ισοπαλία είχε η Άρσεναλ, όμως το σερί της διεκόπη στο ντέρμπι με την Τσέλσι (2-2) στις 3/1/2019.

Photo Credits:AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ