ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σίτι θα πάει στο "Άνφιλντ" με ασφάλεια επιπέδου... Πούτιν - Τραμπ

Η Σίτι θα πάει στο "Άνφιλντ" με ασφάλεια επιπέδου... Πούτιν - Τραμπ

Για να μην συμβεί κάτι ανάλογο με πέρυσι, η Μάντσεστερ Σίτι θα πάει στην έδρα της Λίβερπουλ με πούλμαν που θυμίζει μυστικές υπηρεσίες και ιδιωτική ασφάλεια.

Το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (7/10) στο "Ανφιλντ", με τους φιλοξενούμενους να ετοιμάζουν αποστολή με προορισμό το Μερσεϊσάιντ που θυμίζει Χόλιγουντ ή επίσκεψη Τραμπ - Πούτιν σε κάποια χώρα.

Οι "Πολίτες" έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν τους τον περασμένο Απρίλιο, σ' ένα ματς για τα προημιτελικά του Champions League, έρχονται "αρματωμένοι" στην έδρα των "Κόκκινων" με λεωφορείο που περιγράφεται σαν να είναι... κατασκοπευτικό του στρατού των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το πούλμαν που θα μεταφέρει την ομάδα του Γκουαρντιόλα θα έχει πάνω ενσωματωμένες κάμερες οι οποίες θα "τσιμπήσουν" όποιον επιχειρήσει κάτι ανάλογο με τα περσινά, δηλαδή να πετάξει αντικείμενο προς το όχημα!

Όπως θα τον καταγράψει η κάμερα, έτσι η Σίτι θα παραδώσει το υλικό στις Αρχές αν κι εφόσον, βέβαια, γίνει κάτι.

Επίσης, δεν είναι μόνο η μεταφορά. Ο Γκουαρντιόλα και οι ποδοσφαιριστές του, πέραν της ενισχυμένης αστυνομίας δύναμης θα έχουν κι ιδιωτική φύλαξη, ανθρώπων που θα πληρώσει η ομάδα για να είναι όλα "ok" κατά την παραμονή της στο "σπίτι" του Κλοπ και των παικτών του.

Για όσους δεν θυμούνται τι είχε συμβεί πέρυσι, ορισμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ πέταξαν αντικείμενα στο πούλμαν της Σίτι, του προκάλεσαν ζημίες (έφυγε με άλλο μετά η ομάδα του Μάντσεστερ μετά το τέλος του ματς), ενώ η ομάδα τιμωρήθηκε 17,500 λίρες πρόστιμο από την UEFA.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ