ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λέστερ ακύρωσε την πτήση της για Κάρντιφ μετά το δυστύχημα του Vichai

Η Λέστερ ακύρωσε την πτήση της για Κάρντιφ μετά το δυστύχημα του Vichai

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Λέστερ αποφάσισε να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο για το Κάρντιφ και να πάει τελικά οδικώς μετά το θανατηφόρο δυστύχημα του προέδρου της, Vichai Srivaddhanaprabha.

Ο θάνατος του Vichai Srivaddhanaprabha και των άλλων τεσσάρων επιβαινόντων στη συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του "King Power Stadium", συγκλονίζει την οικογένεια της Λέστερ κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας επέλεξαν να αλλάξουν τα πλάνα τους σχετικά με τη μετάβασή τους στο ματς με την Κάρντιφ.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να πάνε με αεροπλάνο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Σύμφωνα με την "Dailymail" οι "αλεπούδες" ακύρωσαν τα εισιτήρια τους και αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς μέχρι το Κάρντιφ. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πόλεις δεν είναι απαγορευτική αφού υπολογίζεται περίπου στα 230 χιλιόμετρα κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή της ομάδας θα χρειαστεί περίπου 2,5 ώρες για να φτάσει στην ουαλική πόλη.

Επιπρόσθετα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου η Λέστερ θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ