ΑΓΓΛΙΑ

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες

Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Παίκτης της Έβερτον για τα επόμενα 2+1 χρόνια θα είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, που συναντά ξανά τον Κάρλο Αντσελότι με στόχο να βελτιωθεί και να βοηθήσει την ομάδα του να παίξει διασκεδαστικό ποδόσφαιρο.

Ποδοσφαιριστής της Έβερτον είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας (7/9) ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λίβερπουλ, η οποία θα εχει την option για να επεκτείνει για ακόμα έναν χρόνο τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Ροντρίγκες θα συναντήσει ξανά τον Κάρλο Αντσελότι, με τον προπονητή που τον πίστεψε και τον πήρε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να " καταφέρουμε σπουδαία πράγματα, να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει παίζοντας διασκεδαστικό ποδόσφαιρο".

Στα 29 του ο Κολομβιανός έχει φορέσει τις φανέλες των Ενβιγάδο, Μπάνφιλντ, Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου. Η μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Εβερτον λέγεται πως κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ