ΑΓΓΛΙΑ

Η επιστροφή του Τέντι Σέριγχαμ

Η επιστροφή του Τέντι Σέριγχαμ

Ο 49χρονος Τέντι Σέριγχαμ, προπονητής πλέον της Στίβενεϊτζ, ετοιμάζεται να παίξει για ακόμα μια φορά στον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη (4/11) με τη Γουέλγουιν.

Ο Τέντι Σέριγχαμ διέπρεψε στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τέλη της δεκαετίας του '90 και πλέον είναι προπονητής της Στίβενεϊτζ στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Σύμφωνα με την την αγγλική ιστοσελίδα Daily Mirror σκοπεύει να αγωνιστεί στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη Γουέλγουιν για το Herts Senior Challenge Cup.

Ο Σέριγχαμ, ο οποίος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2008, δήλωσε τον εαυτό του στη λίστα τον παικτών που θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Γουέλγουιν.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί δεν θα είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που θα έχει φορέσει τη φανέλα της Στίβενεϊτζ καθώς την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο ως αναπληρωματικός ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ντέιβ Μίσαντ στα 56 του.

Αν κάνει, πάντως, καλή εμφάνιση ο Σέριγχαμ ίσως το σκεφτεί να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα μήπως και ξεκολλήσει η ομάδα του από την 20η θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ