ΑΓΓΛΙΑ

Η έκπληξη του Χάρι Κέιν σε 6χρονο φίλο του

Η έκπληξη του Χάρι Κέιν σε 6χρονο φίλο του

Ο Χάρι Κέιν έλαβε πρόσκληση προκειμένου να παίξει μπάλα με 6χρονο θαυμαστή του. Η επιθυμία του μικρού δεν πληρώθηκε, ωστόσο ο διεθνής Άγγλος άσος της Τότεναμ, του επιφύλασσε μεγαλύτερη έκπληξη. (VIDEO)

Η Αγγλία υποδέχθηκε την Παρασκευή το βράδυ την Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2016. Στη γιορτή του "Γουέμπλεϊ", υπήρχε κι ένας επίτιμος προσκεκλημένος. Κι αυτό γιατί ο εξάχρονος οπαδός της Τότεναμ, Όσκαρ Λουκιανός (ο οποίος προφανώς λόγω επωνύμου είναι ελληνικής καταγωγής), ανταποκρίθηκε στην έκπληξη που του επιφύλασσε ο Χάρι Κέιν.

Η έκπληξη του Χάρι Κέιν σε 6χρονο φίλο του

Χρονικά ήταν πρώτος ο ίδιος ο Όσκαρ που προσκάλεσε τον Χάρι Κέιν - μέσω γράμματος που απέστειλε - να παίξουν μπάλα στην αυλή του σπιτιού του. Ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος δεν μπόρεσε να εκπληρώσει την επιθυμία του μικρού του φίλου.

Αλλά, δεν τον άφησε παραπονεμένο. Τον κάλεσε στο "Γουέμπλεϊ" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με την αντίστοιχη της Εσθονίας.

"Δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο σπίτι του Όσκαρ, αλλά είμαι χαρούμενος που τον βοήθησα να έρθει να δει το δικό μου ματς, απόψε. Top Man!", ανέφερε η σχετική ανάρτηση του Χάρι Κέιν.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο μικρός είχε την ευκαιρία να συναντήσει το ίνδαλμά του στα αποδυτήρια του "Γουέμπλεϊ".



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ