ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το Γουλβερχάμπτον κινείται σε ρυθμό lockdown

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια πόλη που νομίζεις πως έχει lockdown είναι το Γουλβερχάμπτον. Δοκιμάστηκε πολύ από τον κορονοϊό και υπάρχει έντονη ανησυχία ακόμη και τώρα. Μετά τις 6 το απόγευμα, δεν κυκλοφορούσε ψυχή.

Το Γουλβερχάμπτον δοκιμάστηκε πολύ από τον κορονοϊό. Τις πρώτες ημέρες εξάπλωσης του ιού μάλιστα, ήταν στις πρώτες πόλεις της Αγγλίας σε κρούσματα. Ακόμη και τώρα, υπάρχει έντονη ανησυχία. Και φυσικά, συνειδητοποιεί πανεύκολα κανείς πως τα παρελκόμενα του κορονοϊού τα ζουν και τώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το Γουλβερχάμπτον κινείται σε ρυθμό lockdown. Πολλά καταστήματα έχουν αλλάξει τα ωράριά τους, έχουν αναγκαστεί να περιοριστούν σε προληπτικά μέτρα. Όπως για παράδειγμα σε συμφωνίες με εταιρείες σεκιούριτι, ώστε να τηρεί τα μέτρα ο κόσμος, να πειθαρχεί.

Μετά τις 6 το απόγευμα, δεν κυκλοφορούσε ψυχή! Σαν να έχουν ένα άτυπο lockdown. Το οποίο βέβαια είχαν επίσημα τις πρώτες ημέρες που ο κορονοϊός "θέριζε" και στην Αγγλία. Δοκιμάζεται και η πόλη τους, δοκιμάζεται όλη η Αγγλία, κατά γενική ομολογία.

Και στο δελτίο ειδήσεων του Sky News χθες το βράδυ, δύο ήταν τα πρώτα θέματα. Τα όσα έγιναν στο Λίβανο, αλλά και ο κορονοϊός στη Μεγάλη Βρετανία. Στο Αμπερντίν της Σκωτίας έγινε lockdown για μια εβδομάδα γιατί βρέθηκαν 54 κρούσματα σε μπαρ της περιοχής.

Φαίνεται πως τα παρελκόμενα του κορονοϊού, θα μας ταλαιπωρήσουν για αρκετό καιρό ακόμη και πως η ζωή μας θα αργήσει να βρει τον κανονικό της ρυθμό. Κάτι που συνειδητοποιείς πλέον είτε ζεις στην Ελλάδα είτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό, όπως κάναμε στη συγκεκριμένη περίπτωση με την αποστολή στο Γουλβερχάμπτον.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ