ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Ο Εσπίριτο Σάντο χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo is seen during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Leicester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo is seen during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Leicester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στάθηκε στην αδυναμία της Γουλβς να παίξει σε γρήγορο τέμπο κόντρα στην Μπράιτον και ζήτησε βελτίωση ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής κόντρας με τον Ολυμπιακό.

Μία εβδομάδα νωρίτερα είχε στήσει πάρτι στο Λονδίνο και είχε πανηγυρίσει μία τεράστια νίκη κόντρα στην Τότεναμ που την έβαλε ακόμα και στο κόλπο της πρώτης τετράδας, όμως κόντρα στην Μπράιτον η Γουλβς αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει τους φιλοξενούμενους να νιώσουν άβολα και να κλειστούν στα καρέ τους ενώ το φινάλε την βρήκε να μένει στο 0-0 έχοντας ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Όλα αυτά ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν τα έκρυψε στο φινάλε του αγώνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλάει για τις αδυναμίες που έβγαλαν οι λύκοι στο χορτάρι και να ζητάει βελτίωση, στρέφοντας το βλέμμα του στο σημαντικό ματς που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για τους "16" του Europa League.

"Δεν αποδώσαμε τόσο καλά, όπως θα θέλαμε. Ήταν ένα σκληρό ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν οργανωμένες και οι δύο ομάδες σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να φέρουμε την Μπράιτον σε κατάσταση ανισορροπίας πολλές φορές, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε γρηγορότερα τη μπάλα.

Η Μπράιτον ήταν καλά οργανωμένη, είχε καλή κατοχή μπάλας, ενώ και οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις. Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι και θα πρέπει να προσπαθούμε να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο, είτε από τα πλάγια είτε από καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo looks on during the Europa League group K soccer match between Wolverhampton Wanderers and Besiktas at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Dec. 12, 2019. (AP Photo/ Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo looks on during the Europa League group K soccer match between Wolverhampton Wanderers and Besiktas at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Dec. 12, 2019. (AP Photo/ Rui Vieira) AP PHOTO/ RUI VIEIRA

Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να παίξουμε και δεν το καταφέραμε. Συνεχίζουμε να χτίζουμε και να βελτιωνόμαστε.

Δεν πιάσαμε υψηλό επίπεδο απόδοσης και θα πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει του επόμενου αγώνα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε μεταξύ άλλων για την είσοδο του Ντανιέλ Ποντέντε στον αγωνιστικό χώρο μπαίνοντας ως αλλαγή καθώς και για το ματς που έπεται για την Γουλβς απέναντι στον Ολυμπιακό για το Europa League.

"Προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις για τον αγώνα. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει, ο Αντάμα (Τραορέ) βοήθησε την ομάδα, ο Ντανιέλ (Ποντένσε) μπήκε καλά, όμως δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις. Η Μπράιτον ήταν πολύ καλά οργανωμένη.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είχαμε καλή απόδοση, όπως θα θέλαμε. Τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε το ματς και να πάμε για το επόμενο, επειδή την Πέμπτη έχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας".

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη (12/3) θα λάβει χώρα η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με την Γουλβς για τους "16" του Europa League στο "Καραϊσκάκης", με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου στο "Μολινό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Άσφαιρη η Γουλβς, νίκες για Σέφιλντ και Άρσεναλ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ