ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Επιστρέφει στη δράση με φιλικό κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Γουλβς: Επιστρέφει στη δράση με φιλικό κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ
MARK KERTON/PA VIA AP

Η Γουλβς προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Premier League και σύμφωνα με την "Daily Mail" σχεδιάζει να δώσει φιλικό αγώνα στο "Μολινό" απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ την ερχόμενη εβδομάδα.

Το τελευταίο παιχνίδι της Γουλβς στην Premier League έλαβε χώρα σχεδόν τρεις μήνες πριν, στις 7 Μαρτίου, ενώ η τελευταία φορά που οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πάτησαν το χορτάρι για να πάρουν μέρος σε επίσημο ματς ήταν στις 12 Μαρτίου, στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της πρώτης κόντρας των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Europa League.

Από τότε το ποδόσφαιρο έπεσε σε χειμερία νάρκη ελέω του κορονοϊού που σάρωσε και πάγωσε τα πάντα, ωστόσο σιγά σιγά προσπαθεί να ξαναβρεί σφυγμό, με την Premier League να έχει δώσει το σύνθημα για την επιστροφή και τις ομάδες να ακολουθούν το "Project Restart" που θα τις ξαναφέρει στα γήπεδα από τις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της " Daily Mail", ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος οι λύκοι σχεδιάζουν να δώσουν φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα στο "Μολινό", με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ, που φιλοδοξεί από την πλευρά της να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσον αφορά στο ποιοι θα έχουν δικαίωμα να βρεθούν στις εξέδρες του "Μολινό", το ρεπορτάζ της "Daily Mail" αναφέρει πως θα είναι μάξιμουμ 60 άτομα από κάθε ομάδα, με την Γουλβς να περνάει ουσιαστικά από έναν άτυπο έλεγχο, για να διαπιστωθεί από τους ανθρώπους της Premier League αν τηρείται το ιατρικό πρωτόκολλο από την ομάδα του Γούλβερχαμπτον.

"Οι παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο Μολινό με τα δικά τους αμάξια, πιθανότατα φορώντας τις φόρμες τους.

Θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες αναφορικά με τη στάθμευση, την είσοδο και την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διασφαλίζεται πως θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις", αναφέρει η "Daily Mail" για το επικείμενο Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ