ΑΓΓΛΙΑ

Γιουνάιτεντ: Αχίλλειος πτέρνα της η άμυνα σύμφωνα με τον Κιν

Newly appointed Ireland national soccer team coach Martin O'Neill, left, and Roy Keane, who will be his assistant, speak before Manchester United and Real Sociedad face each other in a Champions League Group A soccer match at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Tuesday, Nov. 5, 2013. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Newly appointed Ireland national soccer team coach Martin O'Neill, left, and Roy Keane, who will be his assistant, speak before Manchester United and Real Sociedad face each other in a Champions League Group A soccer match at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Tuesday, Nov. 5, 2013. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ρόι Κιν δεν χαρίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ιρλανδό παλαίμαχο μέσο να τονίζει πως η πρώην ομάδα του δύσκολα θα ξεπεράσει τη νέα σεζόν τις Λίβερπουλ και Σίτι ελέω της άμυνάς της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγάει τη φετινή σεζόν την έξοδό της στο Champions League μέσω της πρώτης τετραδας της βαθμολογίας (ή ακόμα και μέσω της 5ης θέσης αν παραμείνει ο διετής αποκλεισμός της Σίτι από τα Κύπελλα Ευρώπης), με τους ανθρώπους της να αισιοδοξούν πως τη νέα σεζόν θα γίνει το άλμα για την επιστροφή στην κορυφή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό σύμφωνα με τον Ρόι Κιν, με τον παλαίμαχο μέσο των κόκκινων διαβόλων να υποστηρίζει, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα " Independent" πως η πρώην ομάδα του δεν είναι αρκετά καλή στην άμυνα.

"Ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα. Θα είναι πολύ δύσκολο για την Γιουνάιτεντ να περάσει τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Της λείπουν παίκτες στα μετώπισθεν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κιν, με την ομάδα του Σόλσκιερ να μετράει αυτή τη στιγμή 13 σερί ματς αήτητητη σε όλες τις διοργανώσεις ( τελευταίο αυτό με την Νόριτς όπου νίκησε 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup) αλλά να έχει τεράστια διαφορά από τις Λίβερπουλ και Σίτι στην κατάταξη.

Σημειώνεται ότι μετά από 31 αγωνιστικές στη φετινή Premier League, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει μαζέψει 49 βαθμούς και είναι στο -14 από τη συμπολίτισσα Σίτι και στο -37 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που εξασφάλισε το πρωτάθλημα την περασμένη Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Την λύτρωσε ο Μαγκουάιρ στην παράταση
Η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας
Γκουαρδιόλα: "Πολλά συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για τη σπουδαία σεζόν"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ