ΑΓΓΛΙΑ

Για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ κατηγορείται η Γουέστ Χαμ

Για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ κατηγορείται η Γουέστ Χαμ

Για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ ελέγχεται από την αγγλική ομοσπονδία η Γουέστ Χαμ. Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Πειθαρχική δίωξη εναντίον της Γουέστ Χαμ άσκησε η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η υπόθεση αφορά παράβαση των κανονισμών που αφορουν το ντόπινγκ, με τους Λονδρέζους να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα τηςPremier Leagueαντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν τον κανονισμό 14 (δ) της αγγλικής ομοσπονδίας και έχουν να κάνουν με την εναρμόνιση των ομάδων με το καταστατικό τηςFIFAγια θέματα ντόπινγκ.

Η Γουέστ Χαμ αποδέχεται τις κατηγορίες και θα συνεργαστεί με τηνFAγια να λυθεί το ζήτημα. Σύμφωνα με τα ''σφυριά'', το θέμα δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά με την διοίκηση.

Οι διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών που είχαν δοθεί στην ομοσπονδία ήταν λανθασμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν έλεγχοι από τους αρμόδιους.

Η ομάδα του ανατολικού Λονδίνου έχει προθεσμία μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου για να λύσει το ζήτημα. Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της διοίκησης ανέφερε:

"Η παράβαση σχετίζεται με διοικητικές ελλείψεις στον φάκελο στο σύστημα εντοπισμού τηςFA.Οι διευθύνσεις και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών έχουν αλλάξει και θα τα διορθώσουμε άμεσα. Παρόμοια δίωξη είχε ασκηθεί και στην Μάντσεστερ Σίτι πριν λίγο καιρό".

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, πράγματι, είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 40.000 ευρώ. Μένει να φανεί αν η αγγλική ομοσπονδία κάνει δεκτή την εξήγηση της Γουέστ Χαμ και την τιμωρήσει μόνο με πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Suzy Cortez τα... πέταξε έξω από το Stamford Bridge!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ