ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερό: Έξι γκολ στο πρώτο μέρος του Άστον Βίλα - Νότιγχαμ!

Aston Villa's assistant coach John Terry celebrates after the English Championship soccer match between Aston Villa and Swansea City, at Villa Park, in Birmingham, England,  Saturday, Oct. 20, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Aston Villa's assistant coach John Terry celebrates after the English Championship soccer match between Aston Villa and Swansea City, at Villa Park, in Birmingham, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) AP

Στο 6' το σκορ έλεγε 0-2. Στο 14' ήταν 2-2 και στο 22' ήταν 2-3. Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης Άστον Βίλα - Νότιγχαμ Φόρεστ για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ήταν... παρανοϊκό.

Τσάμπιονσιπ, ένα από τα πιο όμορφα, ανταγωνιστικά και υποτιμημένα πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι φανατικοί υποστηρικτές του ξέρουν τι να περιμένουν κάθε αγωνιστική, εκείνοι που δεν το έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση απλά χάνουν αυτό το στοιχείο του αιφνιδιασμού που δεν μπορείς να συναντήσεις σε άλλη λίγκα στην ήπειρό μας. Όσοι έκαναν το βράδυ της Τετάρτης (28/11) τον... κόπο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, θα αισθάνονται σίγουρα δικαιωμένοι.

Βλέπετε, οι δύο ομάδες πέτυχαν έξι γκολ στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 3-3. Για την ακρίβεια, σκόραραν και τα έξι τέρματα πριν το 36ο λεπτό. Γκράμπαν στο 3' και Καρβάλιο στο 6' έκαναν το 0-2 για τη Νότιγχαμ, με τον Άμπραχαμ να ισοφαρίζει στο 2-2 με τέρματα στο 11' και το 14', τον Μάτι Κας να γράφει το 2-3 στο 22' και τον Άμπραχαμ να γράφει το χατ-τρικ του στο 36'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ