ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Leaks: Αυτό είναι το "μαγαζί" του Ζόρζε Μέντες στην Premier League

From left, Anthony Wonke, Paul Martin, Cristiano Ronaldo and Jorge Mendes pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
From left, Anthony Wonke, Paul Martin, Cristiano Ronaldo and Jorge Mendes pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

"Καυτά" Football Leaks υπερθεματίζουν το γεγονός πως ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες πουλάει παίκτες σε ομάδα που "τρέχουν" μάνατζερς οι οποίοι εμπλέκονται επενδυτικά με την εταιρία του την Gestifute.

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση που έχει ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες με τη Γουλβς.

Οι Άγγλοι έχουν διεξάγει έρευνες, ωστόσο μέχρι στιγμής τα Football Leaks που "ανέβηκαν" στον Spiegel εξηγούν την κατάσταση, σημειώνοντας πως τελικά ο Πορτογάλος ατζέντης δεν είναι ένας απλός " φίλος και σύμβουλος" όπως έλεγαν πρόσφατα οι άνθρωποι των "Λύκων".

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι η εταιρία Gestifute και συγκεκριμένα ένα ποσοστό της είναι αγορασμένo από την κινεζική, Foyo.

Οι ίδιοι μάνατζερς της Foyo -σύμφωνα πάντα με τα "αμαρτωλά" έγγραφα- έχουν αγοράσει την Γουλβς μέσω της Fosun International.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Μέντες που διαθέτει πάνω από έξι πελάτες του στην Γουλβς, διαπραγματεύεται προμήθειες ποδοσφαιριστών με τους ίδιους του τους συνεργάτες στην Gestifute! Σκεφτείτε και πως ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν ο πρώτος πελάτης του Ζόρζε Μέντες πριν από 20 χρόνια.

Εννοείται πως βάσει της νομοθεσίας της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απαγορεύεται ένας μάνατζερ παικτών να έχει οποιαδήποτε σχέση με ομάδα για να αποφευχθούν οι υπέρογκες πληρωμές σε προμήθειες. Μ' αυτά και μ' αυτά δείχνει να επιβεβαιώνεται ο Ιταλός συγγραφέας, Πίπο Ρούσο ο οποίος έχει γράψει ένα βιβλίο για τον Μέντες, σημειώνοντας στις σελίδες του την εξής φράση: " Ο Μέντες δεν είναι κάποιος που δουλεύει στην αγορά, αλλά ένας άνθρωπος που δημιουργεί αγορές..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ