ΑΓΓΛΙΑ

FA Cup: Χωρίς επαναληπτικούς αγώνες τη σεζόν 2020/21 λόγω κορονοϊού

The trophy is handled by a man wearing a face mask after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
The trophy is handled by a man wearing a face mask after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Η Αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τη σεζόν 2020/21 δεν θα διεξαχθούν επαναληπτικοί αγώνες στο FA Cup εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες οι ημερομηνίες στο ετήσιο καλεντάρι.

Η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε τεράστια ζητήματα στην ομαλή λειτουργία της φετινής σεζόν όσο και της επόμενης, με αποτέλεσμα το καλεντάρι να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο και επιβαρημένο.

Γι' αυτό το λόγο, η Αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τη σεζόν 2020/21 δεν θα διεξαχθούν επαναληπτικοί αγώνες στο FA Cup προκειμένου να "αποσυμπιεστεί" όσο είναι δυνατόν το πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως βάσει κανονισμών, σε περίπτωση που ένα αποτέλεσμα ερχόταν ισόπαλο, οι δύο ομάδες πήγαιναν σε αγώνα ρεβάνς στην έδρα της φιλοξενούμενης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της FA, το Κύπελλο Αγγλίας θα αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου με τον 1ο προ-προκριματικό γύρο, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα στις 15 Μαΐου του 2021 στο Wembley.

Photo Credits: Catherine Ivill/Pool via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ