ΑΓΓΛΙΑ

FA Cup: Λίβερπουλ - Έβερτον και Τσέλσι - Νότιγχαμ στον 3ο γύρο

Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον έβγαλε η κλήρωση του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να βρίσκει στο δρόμο της την Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλα τα ζευγάρια.

Η φάση των "64" του Κυπέλλου Αγγλίας (3ος γύρος) βάζει στο κόλπο και τις ομάδες της Premier League και η κλήρωση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας προσέφερε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Δεσπόζει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο Άνφιλντ, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται και το βράδυ της Τετάρτης (4/12) στο ίδιο γήπεδο για την 15η αγωνιστική της Premier League, ενώ η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο Έτιχαντ την Πορτ Βέιλ που αγωνίζεται στην League 2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή στο Μολινό κόντρα στην Γουλβς (αποκλείστηκε πέρυσι στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του FA Cup), η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενείται στο Ρίβερσαϊντ από την Μίντλεσμπρο και η Άρσεναλ υποδέχεται στο Έμιρεϊτς την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσασ, ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει στο Στάμφορντ Μπριτζ την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα ζευγάρια στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας:

Λέστερ - Γουίγκαν

ΚΠΡ - Σουόνσι

Φούλαμ - Άστον Βίλα

Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσάρλτον - Γουέστ Μπρομ

Ρότσντεϊλ/Μπόστον Γουνάιτεντ - Νιούκαστλ

Κάρντιφ - Φόρεστ Γκριν/Κάρλισλ Γιουνάιτεντ

Όξφορντ - Έξετερ/Χάρτλπουλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - AFC Fylde

Σαουθάμπτον - Χάντερσφιλντ

Λίβερπουλ - Έβερτον

Μπρίστον Σίτι - Σριούσμπερι

Μπόρνμουθ - Λούτον

Μπράιτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπρίστον/Πλίμουθ - Κόβεντρι/Ίπσουιτς

Ίστλεϊ/Κριου Αλεξάντρα - Μπάρνσλεϊ

Μάντσεστερ Σίτι - Πορτ Βέιλ

Μίντλεσμπρο - Τότεναμ

Ρέντινγκ -Μπλάκπουλ

Γουότφορντ - Τρανμίρ

Πρέστον - Νόριτς

Μίλγουολ - Νιούπορτ

Κρίσταλ Πάλας - Ντέρμπι

Μπρέντφορντ - Στόουκ

Φλίτγουντ - Πόρτσμουθ

Άρσεναλ - Λιντς

Τζίλινγχαμ - Γουέστ Χαμ

Μπέρτον Άλμπιον - Νορθάμπτον

Μπέρνλι - Πιτέρμπορο

Μπέρμιγχαμ - Μπλάμπερν

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ