ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον: Νέο χτύπημα με Ντουκουρέ

Watford's Abdoulaye Doucoure celebrates scoring against Aston Villa during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, Watford, England, Saturday Dec. 28, 2019. (Tess Derry/PA via AP)
Watford's Abdoulaye Doucoure celebrates scoring against Aston Villa during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, Watford, England, Saturday Dec. 28, 2019. (Tess Derry/PA via AP) TESS DERRY/PA VIA AP

Η Έβερτον συνεχίζει απτόητη τη μεταγραφική αντεπίθεσή της καθώς μετά από τους Άλαν και Χάμες Ροντρίγκες, έκανε δικό της και τον Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο "Vicarage Road", ο Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, που είναι η Έβερτον.

Η ομάδα του Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Γουότφορντ (δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal) και ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ υπάρχει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

"Περίμενα πολύ καιρό να έρθω εδώ, αυτό συνέβη τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους αλλά από την αρχή που έδειξε η Έβερτον το ενδιαφέρον της, είπα στον ατζέντη μου να επικεντρωθεί σε αυτήν.

Ήταν ο μόνος σύλλογος στον οποίο ήθελα να πάω. Έχει μεγάλη ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είναι ένας καλός σύλλογος για μένα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Μπορώ να φέρω την ενέργειά μου, είμαι πολύ δυνατός παίκτης, μπορώ να τρέξω πολύ σε όλο το ματς. Μπορώ επίσης να βοηθήσω στο σκοράρισμα.

Υπάρχει ένα φιλόδοξο σχέδιο εδώ και το γεγονός πως με ήθελε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής Μάρσελ Μπραντς και ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου", τόνισε στις δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ζαχαρωτών, τρίτο στις τέσσερις τελευταίες ημέρες μετά τους Άλαν και Χάμες Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ