ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον: Ετοιμάζει κρούση σε Έμερι

Arsenal manager Unai Emery stands on the touchline during the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Arsenal manager Unai Emery stands on the touchline during the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Έβερτον έμεινε χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Μάρκο Σίλβα και η διοίκηση των "ζαχαρωτών" εστιάζει στην περίπτωση του Ουνάι Έμερι που απολύθηκε πρόσφατα από την Άρσεναλ.

Η Έβερτον πήρε μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 3-1, επέστρεψε στις επιτυχίες και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον πάγκο των "ζαχαρωτών" έκατσε ως υπηρεσιακός προπονητής ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Σκωτσέζος, Ντάνκαν Φέρκιουσον. Η επιλογή αυτή όμως φαίνεται πως είναι λύση ανάγκης, αφού ήδη η διοίκηση του κλαμπ ψάχνει έναν μόνιμο προπονητή για αντικαταστάτη του Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με το " Skysports", η Έβερτον έχει ψηλά στη λίστα της τον Ουνάι Έμερι που πρόσφατα απολύθηκε από την Άρσεναλ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ισπανό τεχνικό να ενδιαφέρεται, όμως να ζητά λίγο χρόνο έτσι ώστε να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έμερι επιθυμεί να συνεχίσει σε κάποια ομάδα της Premier League και για αυτό το λόγο παραμένει ακόμη στο Λονδίνο, ενώ συνεχίζει να βελτιώνει τα αγγλικά του. Πάντως προτάσεις για τον 48χρονο προπονητή υπάρχουν και από την Ιταλία.

Photo Credits: AP / Darko Bandic

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ