ΑΓΓΛΙΑ

Έβαλε τα γυαλιά σε Λίνεκερ και Νέβιλ η εντυπωσιακή Έιμι Κρίστοφερς

Έβαλε τα γυαλιά σε Λίνεκερ και Νέβιλ η εντυπωσιακή Έιμι Κρίστοφερς

Γκάρι Λίνεκερ, Γκάρι Νέβιλ, Σταν Κόλιμορ, Τζόι Μπάρτον, είναι μερικά από τα ονόματα που είδαν την πλάτη της Έιμι Κρίστοφερς, του πρώην μοντέλου που διακρίθηκε ως Best Football Influencer στην Αγγλία! (photos)

H Έιμι Κρίστοφερς έχει τη δική της στήλη στη SunSport και μπορεί να υπερηφανεύεται για το βραβείο που κέρδισε ως Best Football Influencer στην Αγγλία.

Το πρώην μοντέλο άφησε πίσω της ονόματα όπως οι Γκάρι Λίνεκερ, Γκάρι Νέβιλ, Σταν Κόλιμορ και Τζόι Μπάρτον για να φτάσει σε αυτή τη διάκριση.

"Πριν από τέσσερα χρόνια πήρα ένα τεράστιο ρίσκο, αφήνοντας την καριέρα μου ως μοντέλο και ξεκινώντας μια κανούρια στο μονοπάτι του αθλητισμού. Ήταν ένα ταξίδι με πολλά πάνω - κάτω. Αλλά πάντα ήξερα ότι μπορούσα να τα καταφέρω και ήθελα να το αποδείξω.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω φτάσει στην κορυφή, ξέρω ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Αλλά είμαι αποφασισμένη και πρόθυμη να δουλέψω όσο σκληρά χρειάζεται για να φτάσω εκεί που θέλω. Είναι όμορφο το συναίσθημα γνωρίζοντας τα ονόματα που είχα να ανταγωνιστώ και είμαι ευγνώμων που κάθε μέρα ξυπνάω και κάνω κάτι που αγαπώ.

Επιτέλους νιώθω αποδεκτή και αρκετά καλή. Χθες βράδυ το ρίσκο μου απέδωσε. Ξύπνησα με ένα χαμόγελο σε όλο μου το πρόσωπο.

Είμαι στα σύννεφα. Αλλά πλέον πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο για να παραμείνω εδώ", τόνισε η Κρίστοφερς, που πριν από ένα μήνα απολάμβανε τις ομορφιές της Σαντορίνης, ενώ πέρασε και από την Τήνο, τη Μύκονο, τη Νάξο και την Κρήτη...

M A S T E R S F I N A L // who will be victorious in Augusta?

A post shared by Amy Christophers (@thatsportsspice) on

T W I N Z Z // When the suns out time to get the Twinzz out @twinzzcorp

A post shared by Amy Christophers (@thatsportsspice) on

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ