ΑΓΓΛΙΑ

Εύκολη πρόκριση για την Τότεναμ, 3-0 τη Σουόνσι

Tottenham Hotspur's Erik Lamela, left, celebrates scoring his side's second goal of the game against Swansea City with teammates during the English FA Cup, quarterfinal soccer match at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday March 17, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Tottenham Hotspur's Erik Lamela, left, celebrates scoring his side's second goal of the game against Swansea City with teammates during the English FA Cup, quarterfinal soccer match at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday March 17, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Τότεναμ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν (δύο γκολ) επικράτησε εύκολα 3-0 της Σουόνσι και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του FA Cup πανηγύρισε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε 3-0 της Σουόνσι εκτός έδρας, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με υπέροχο σουτ έξω απ' την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 37' είχε την ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστοφερ Νόρντφελτ.

Τελικά, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έρικ Λαμέλα με υπέροχη ατομική προσπάθεια και όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Σουόνσι προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μία τεράστια ευκαιρία, αλλά ο Φορμ πραγματοποίησε μία τρομερή διπλή επέμβαση στο σουτ του Όλσον και την κοντινή κεφαλιά του Άμπραχαμ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν εκ νέου τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασαν σε τρίτο γκολ με νέο εξαιρετικό σουτ του Έρικσεν που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νόρτνφελτ. Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποστσετίνο διαχειρίστηκαν το ευρύ σκορ και έφτασαν εύκολα στη νίκη που αποτελεί μία μικρή παρηγοριά για τον αποκλεισμό απ' τη Γιουβέντους στη φάση των 16 του Champions League.

Οι συνθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ: Νόρντφελτ, Νότον, Φαν ντερ Χουρν (81' Ρόμπερτς), Μπάρτλεϊ, Μόσον (46' Νάρσινχ), Όλσον, Κι Σουνγκ-Γέουνγκ, Κάρολ, Κλούκας, Ντάιερ (86' Ράουτλετζ), Άμπραχαμ.

TOTENAM: Φορμ, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Μουσά Σισοκό, Λαμέλα (81' Ντελέ Άλι), Έρικσεν, Λούκας Μόουρα (73' Γιορέντε), Σον Χέουνγκ-Μιν.

Τα αποτελέσματα των "8":

17 Μαρτίου 2018

Σουόνσι - Τότεναμ 0-3 (11' & 62' Έρικσεν, 45 +1' Λαμέλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (21:45)

18 Μαρτίου 2018

Γουίγκαν - Σαουθάμπτον (15:30)

Λέστερ - Τσέλσι (18:30)

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ