ΑΓΓΛΙΑ

Επίσημα #Spygate: άνθρωπος της Λιντς κατασκόπευε την προπόνηση της Ντέρμπι!

Επίσημα #Spygate: άνθρωπος της Λιντς κατασκόπευε την προπόνηση της Ντέρμπι!
MIKE EGERTON/PA VIA AP

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη "κατασκόπου" έξω από το προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι αποκαλύφθηκε πως ήταν άνθρωπος που εργάζεται για την Λιντς! Διαβάστε το story.

Λιντς και Ντέρμπι θα λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους στο χορτάρι το βράδυ της Παρασκευής όταν θα αναμετρηθούν για την 27η αγωνιστική της Championship, όμως προηγουμένως έχει διαδραματιστεί ένα... κατασκοπικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες πρωταγωνίστριες.

Καταγγέλουσα είναι η Ντέρμπι, με τον τεχνικό της Φρανκ Λάμπαρντ να διακόπτει την προπόνηση της Πέμπτης έχοντας αντιληφθεί έναν άνθρωπο να την παρακολουθεί κρυφά και τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνουν, για να βρουν πάνω του πέρα από κυάλια, μία τανάλια και μία αλλαξιά από ρούχα.

Για αρκετές ώρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο άνθρωπος αυτός ενεργούσε για λογαριασμό της Λιντς ώστε να μάθει κάποια από τα πλάνα των "κριαριών" για το ματς και τελικά αυτή η φήμη επιβεβαιώθηκε, με την Ντέρμπι να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο "κατάσκοπος" είναι υπάλληλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λιντς!

"Ο σύλλογος είναι τώρα σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λιντς σχετικά με αυτό το περισταστικό. Προς το παρόν δεν θα γίνει καποιο άλλο σχόλιο", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τα "κριάρια" το μεσημέρι της Παρασκευής.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ