ΑΓΓΛΙΑ

Ένοπλη συμμορία ξυλοκόπησε και λήστεψε τα αδέλφια των Ράσφορντ και Αλεξάντερ-Άρνολντ

Liverpool's Trent Alexander-Arnold, right, and Manchester United's Marcus Rashford battle for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold, right, and Manchester United's Marcus Rashford battle for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Συμμορία υπό την απειλή όπλου ξυλοκόπησε και λήστεψε τ' αδέλφια των Μάρκους Ράσφορντ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ - παικτών των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα - όταν έκαναν στάση σε εστιατόριο κατά την πορεία τους για το Μπράιτον για να δουν το ματς των "ρεντς".

Τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία των αδελφών των Μάρκους Ράσφορντ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (παικτών των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα), το Σάββατο (12/1), αποκάλυψε η "Daily Mail". Ο 26χρονος Ντέιν Ράσφορντ, ο 20χρονος Τάιλε Αλεξάντερ-Άρνολντ κι ένας ακόμη φίλος τους πήγαιναν παρέα στο Μπράιτον για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την πρωτοπόρο της Premier League.

Έκαναν στάση σε εστιατόριο για να πάρουν πρωινό, όταν τους πλησίασε συμμορία υπό την απειλή όπλου και μπαστουνιού. Τους ξυλοκόπησαν - οι Ράσφορντ και Αλεξάντερ-Άρντολντ έμειναν αιμόφυρτοι - και τους έκλεψαν (πορτοφόλια και ρολόγια). Μάλιστα, τους πήραν και τα κλειδιά από το Range Rover που οδηγούσαν. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μετά από λίγη ώρα σε κοντινή απόσταση, ενώ τα τρία θύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

"Ευτυχώς είναι όλα εντάξει. Τρομοκρατήθηκαν από το όπλο. Ήταν σοκαριστικό. Σταμάτησαν για να πάρουν πρωινό. Δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο τα μεσάνυχτα, πόσο μάλλον το πρωί", ανέφερε πηγή στη βρετανική σελίδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ