ΑΓΓΛΙΑ

Έξαλλος ο Χόλογουεϊ με τους οπαδούς που έφυγαν από το γήπεδο νωρίς!

Έξαλλος ο Χόλογουεϊ με τους οπαδούς που έφυγαν από το γήπεδο νωρίς!

Ο προπονητής της ΚΠΡ, Ίαν Χόλογουεϊ, τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας του, καθώς πολλοί έφυγαν και δεν είδαν το 0-2 να γίνεται 2-2 στις καθυστερήσεις με την Μπρέντφορντ. (VIDEO)

Η ΚΠΡ έκανε ένα ονειρεμένο φινάλε στον αγώνα με την Μπρέντφορντ το βράδυ της Δευτέρας (27/11) και εκεί που έχανε 0-2 στο "Loftus Road", κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 και να πάρει έναν υπερπολύτιμο πόντο, ο οποίος έμοιαζε χαμένος.

Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν είδαν ποτέ αυτά τα δυο γκολ. Ο λόγος; Είχαν ήδη αποχωρήσει είτε λόγω απογοήτευσης είτε για να αποφύγουν την κίνηση. Όποιος και αν είναι ο λόγος, δεν τα είδαν ποτέ και έχασαν την μαγεία.

Ο προπονητής της ΚΠΡ, Ίαν Χόλογουεϊ, εξέφρασε το παράπονό του στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Συνεχώς μιλάμε για τον χαρακτήρα μας και το ότι μαχόμαστε. Τα παιδιά μας το έκαναν αυτό και συνέχισαν. Οι μισοί φίλαθλοί μας είχαν πάει σπίτι, οπότε θα ήθελα να τους πω ότι θα έπρεπε να μείνουν. Τα παιδιά σας χρειάζονται. Γιατί δεν μείνατε; Όποιος έμεινε, είδε κάτι φανταστικό, μπράβο του και το αξίζει. Μην πάτε σπίτι νωρίς, αν δεν σας πειράζει, να μένετε στο γήπεδο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ