ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκπληκτικό: 15χρονος έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα της Φούλαμ!

Fulham manager Slavisa Jokanovic, left, and assistant Javier Pereira talk, during the English Premier League soccer match between Fulham and Watford, at Craven Cottage, in London,  Saturday Sept. 22, 2018. (Chris Radburn/PA via AP)
Fulham manager Slavisa Jokanovic, left, and assistant Javier Pereira talk, during the English Premier League soccer match between Fulham and Watford, at Craven Cottage, in London, Saturday Sept. 22, 2018. (Chris Radburn/PA via AP) AP

Ομάδα 139 ετών είναι η Φούλαμ και το βράδυ της Τρίτης (25/9) είδε τον Χάρβει Έλιοτ να γίνεται στα 15 του χρόνια ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της!

Τρίτος Γύρος του Λιγκ Καπ στην Αγγλία και το βράδυ της Τρίτης (25/9) ο κόσμος παρακολούθησε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε μία από αυτές, ανάμεσα στη Μίλγουολ και την Φούλαμ, έκανε το ντεμπούτο του σε επίπεδο ανδρών ο Χάρβει Έλιοτ, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Ο Έλιοτ είναι γεννημένος στις 4 Απριλίου του 2003, που σημαίνει πως στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Φούλαμ ήταν 15 ετών, 5 μηνών και 21 ημερών! Έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία μιας ομάδας που έχει ηλικία 139 ετών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση του Ράιαν Σεσενιόν που είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός σε ηλικία 16 ετών και 81 ημερών.

Για την ιστορία, ο Έλιοτ μπήκε στο ματς στο 81ο λεπτό στη θέση του Φλόιντ Αγιτέ, με την Φούλαμ να επικρατεί με 3-1 και να συνεχίζει την πορεία της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ