ΑΓΓΛΙΑ

Έκαναν τσακωτό "κατάσκοπο" στο προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι!

Έκαναν τσακωτό "κατάσκοπο" στο προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι!
NICK POTTS/PA VIA AP

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Ντέρμπι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να την διακόπτει όταν αντιλήφθηκε την παρουσία κατασκόπου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η αποψινή αναμέτρηση (11/1, 21:45) της πρωτοπόρου της Championship Λιντς με την 6η της βαθμολογίας Ντέρμπι απέκτησε ξαφνικά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκριτικά με το αρχικό και η αιτία έχει να κάνει με το γεγονός πως στο "παιχνίδι" μπήκε και η αστυνομία!

Αιτία η παρουσία ενός άγνωστου άνδρα με πολιτική ενδυμασία που παρακολουθούσε με κυάλια την προπόνηση της Πέμπτης της Ντέρμπι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αναγκάζεται να διακόψει την προπόνηση και τους ανθρώπους των "κριαριών" να ειδοποιούν άμεσα τις Αρχές.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ντέρμπι ήταν άμεση και η αστυνομία όχι μόνο εντόπισε τον ύποπτο άνδρα αλλά τον συνέλαβε καθώς βρήκε πάνω του, πέρα από τα κυάλια, μία τανάλια (προφανώς για να κόψει κάποιο φράκτη και να μπει στις εγκαταστάσεις) όπως επίσης και μία αλλαξιά από ρούχα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τις προθέσεις του συγκεκριμένου άνδρα, με τους ανθρώπους της Ντέρμπι να έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η παρουσία του συνδέεται άμεσα με το ντέρμπι που δίνει η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ στο "Έλαντ Ρόουντ" απέναντι στην Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ