ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάσημος δικηγόρος "ξελάσπωσε" για δεύτερη φορά τον Μπέκαμ!

David Beckham, left, and his wife Victoria Beckham arrive for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
David Beckham, left, and his wife Victoria Beckham arrive for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε δεχτεί κλήση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας όμως αν και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Άγγλος πρώην άσος βγήκε "καθαρός". Υπεύθυνος για αυτό ο δαιμόνιος δικηγόρος του!

Αν έχεις τύχη διάβαινε και αν έχεις τον δικηγόρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ μη φοβάσαι τίποτα... Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε εισπράξει κλήση για παραβίαση ορίου ταχύτητας όταν οδηγούσε το απόγευμα της 23 Ιανουαρίου με μία δανεική Bentley (έτρεχε με 59 χιλιόμετρα ενώ το όριο ήταν τα 40) και είχε αποδεχτεί το λάθος του, όμως δεν θα υποστεί καμία κύρωση.

Μην νομίζει κανείς πως έκανε κάποια "λαδιά" ο πρώην κάπτεν της εθνικής Αγγλίας για να ξεφύγει από τη δαγκάνα του νόμου και να μην πληρώσει κάποιο βαρύ πρόστιμο, απλώς ανέλαβε την υπόθεση ο Νικ Φρίμαν και ο "Μπεκς" ηρέμησε...

Όπου Νικ Φρίμαν, φέρτε στο μυαλό σας έναν από τους πιο έμπειρους δικηγόρους που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο και ο οποίος έχει γίνει γνωστός αναλαμβάνοντας υποθέσεις σελέμπριτις, με τον επονομαζόμενο "Mr Loophole" να βρίσκει το... λάθος που ήταν αρκετό για την αθώωση του πελάτη του.

Αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως τα απαραίττητα νομικά χαρτιά έφτασαν στην Bentley Motors Limited πιο αργά από το προβλεπόμενο (είχε περάσει το 14ημερο), με το τεχνικό αυτό λάθος να επιτρέπει στον Μπέκαμ να απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία.

Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νικ Φρίμαν γλίτωσε τον Μπέκαμ (ο 43χρονος Άγγλος δεν παρουσιάστηκε καν στη δίκη καθώς προτίμησε να πετάξει στο Παρίσι για να δει το Paris Fashion Week μαζί με τη σύζυγό του) αφού το 1999 ήταν και πάλι εκεί...

Η κατηγορία και τότε ήταν για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, με τον δικηγόρο να έχει πείσει όμως τους δικαστές υποστηρίζοντας πως ο τότε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγει τους παπαράτσι που τον κυνηγούσαν για να τον βγάλουν φωτογραφία.

Σημειώνεται πως το μεγαλύτερο "παράσημο" ο Φρίμαν το κέρδισε έχοντας αναλάβει υπόθεση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το μακρινό 1999: τότε που ο "Φέργκι" είχε υποπέσε σε παράβαση σε αυτοκινητόδρομο και ο δικηγόρος κατάφερε να αποδείξει πως αυτο έγινε επειδή υπέφερε από στομαχόπονο και ο Σκωτσέζος βιαζόταν για να φτάσει στο προπονητικό κέντρο των "κόκκινων διαβόλων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ