ΑΓΓΛΙΑ

Δανεικός στη Φούλαμ ο Πέτσος

Δανεικός στη Φούλαμ ο Πέτσος

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Θάνου Πέτσου με τη μορφή δανεισμού απ' τη Βέρντερ Βρέμης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης της Φούλαμ με κάθε επισημότητα είναι απ' το απόγευμα της Πέμπτης (26/01) ο Θάνος Πέτσος. Ο Έλληνας μέσος δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην αγγλική ομάδα απ' τη Βέρντερ Βρέμης έως το τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη ανακοίνωση της Φούλαμ δεν γίνεται λόγος για οψιόν αγοράς.

Ο 25χρονος χαφ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ' τη Βέρντερ, ύστερα από μία τριετία στη Ραπίντ Βιέννης, όμως δεν κατάφερε να πείσει τον τεχνικό της ομάδας, Αλεξάντερ Νούρι να του δώσει χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 3 αναμετρήσεις.

Η Φούλαμ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας στην Championship, έχοντας ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Γι' αυτό το λόγο κινήθηκε για την απόκτηση του Πέτσου, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία γραμμή της με έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

"Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στην Premier League. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Απλά, πρέπει να τη δείχνουμε κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος στην κάμερα του καναλιού της Φούλαμ.

Δείτε σε VIDEO την πρώτη συνέντευξη του Πέτσου:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ