ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Συμφωνία για επιστροφή στη δράση στις 20 Ιουνίου

Championship: Συμφωνία για επιστροφή στη δράση στις 20 Ιουνίου
BRADLEY COLLYER/PA VIA AP)( / PA VIA AP

Η Championship ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της Premier League, με την EFL να γνωστοποιεί την απόφασή της για restart από τις 20 Ιουνίου.

Τα δέκα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν σε οκτώ ομάδες της Championship δεν ήταν αρκετά για να κάμψουν την επιθυμία των ανθρώπων της να επιστρέψουν στη δράση, με την EFL να παίρνει τη μεγάλη απόφαση και να κάνει γνωστό το βράδυ της Κυριακής πως η δεύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της Αγγλίας θα επαναρχίσει στις 20 Ιουνίου.

Η EFL ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η σεζόν ακολουθώντας παρόμοιο χρονοδιάγραμμα με αυτό της Premier League για να μην υπάρχουν θέματα με ομάδες που προβιβάζονται και υποβιβάζονται, με την Championship να αναμένεται να ανεβάσει ρολά τρεις μόλις ημέρες μετά την επάνοδο της μεγάλης κατηγορίας.

"Μετά τη σαββατιάτικη ανακοίνωση της κυβέρνησης να επιτρέψει στα τοπ αθλητικά γεγονότα να επιστρέψουν σε δράση με κλειστές πόρτες, η EFL συμφώνησε αυτό το Σαββατοκύριακο να έχει μια προσωρινή ημερομηνία επανεκκίνησης για τους αγώνες της Sky Bet Championship, που θα είναι η 20η Ιουνίου.

Championship: Συμφωνία για επιστροφή στη δράση στις 20 Ιουνίου
AARON CHOWN/PA VIA AP

Η ημερομηνία αυτή υπόκειται στην αυστηρή προϋπόθεση ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις ασφαλείας και οι κυβερνητικές οδηγίες, καθώς επίσης ότι οι σύλλογοι θα λάβουν άδεια από τις τοπικές αρχές τους για να διοργανώσουν αγώνες στην έδρα τους" , αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν και να τηρήσουν οι άνθρωποι της EFL, ο τελικός των πλέι οφ για την άνοδο στην Premier League θα γίνει στις 30 Ιουλίου, με τις ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν πέντε αλλαγές σε κάθε ματς και να έχουν 20 παίκτες στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί οι 37 από τις 46 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (τελευταίο ματς στις 8 Μαρτίου), με την Λιντς να είναι στην κορυφή έχοντας +1 από την Γουέστ Μπρομ και την Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, να είναι στην 5η θέση και σε τροχιά πλέι οφ ανόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ