ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Στον τελικό των playoffs για την άνοδο η Φούλαμ

Fulham's Aboubakar Kamara, left, competes for the ball with Southampton's Sofiane Boufal during the English League Cup second round soccer match between Fulham and Southampton at Craven Cottage stadium in London, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Fulham's Aboubakar Kamara, left, competes for the ball with Southampton's Sofiane Boufal during the English League Cup second round soccer match between Fulham and Southampton at Craven Cottage stadium in London, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Φούλαμ ηττήθηκε 1-2 από τη Κάρντιφ, αλλά μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα βρει τη Μπρέντφορντ.

Η Φούλαμ προκρίθηκε στον τελικό των playoff για την άνοδο στην Premier League. Οι "κότατζερς" ητήθηκαν 1-2 από την Κάρντιφ, αλλά με το 0-2 του πρώτου αγώνα εξασφάλισαν την πρόκριση για τη σπουδαία αναμέτρηση της 4ης Αυγούστου με τη Μπρέντφορντ, στο Γουέμπλεϊ.

Η Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Νέλσον και πραγματοποίησαν φοβερή εκκίνηση στο ματς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός, Νέεσκενς Κεμπάνο, έγραψε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Ο Αφρικανός σκόρερ, που αποτελεί παίκτη - κλειδί για τη Φούλαμ, τραυματίστηκε και στο 46' αντικαταστάθηκε, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον τελικό. Η Κάρντιφ έκανε μεγάλη προσπάθεια, σκόραρε ξανά στο 47' με τον Τόμλιν, αλλά το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Το πολύ θετικό για τη Φούλαμ είναι πως στον τελικό θα δώσει πιθανότατα το παρών ο Σέρβος στράικερ Μίτροβιτς, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Championship στην κανονική διάρκεια με 26 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι η Μπρέντφορντ για να βρεθεί στον τελικό απέκλεισε τη Σουόνσι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ