ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Κανονικά τα playoffs ακόμη κι αν δεν συνεχιστεί η σεζόν

Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020.  (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP)
Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP) AP

H Championship προσανατολίζεται σύμφωνα με τον Guardian να διατηρήσει τα playoffs (μονά ματς σε ουδέτερη έδρα) ακόμη κι αν καταστεί ανέφικτη η συνέχιση της σεζόν.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει πάνω από 26.000 νεκρούς στη Βρετανία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα υπερβαίνει 171.000 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Οι ζυμώσεις για την επιστροφή δράσης στ' αγγλικά πρωταθλήματα συνεχίζονται, μάλιστα η Daily Mail αποκάλυψε σκέψεις περί πρόωρου φινάλε στην Premier League και παρουσίας 23 ομάδων (κανένας υποβιβασμός, άνοδος τριών) τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενδεχόμενο που ωστόσο δεν συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

H Championship προσανατολίζεται σύμφωνα με τον Guardian να διατηρήσει τα playoffs ακόμη κι αν καταστεί ανέφικτη η συνέχιση της σεζόν.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Λιντς και Γουέστ Μπρομ - ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα θέση της βαθμολογίας τη στιγμή που διεκόπη (37η αγωνιστική) το πρωτάθλημα - θα εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Η τρίτη θέση θέση θα κριθεί στα playoffs με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ν' αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ και τη Φούλαμ την Πρέστον σε μονά ματς (κι όχι διπλά όπως είθισται) και τον τελικό των νικητών, σε ουδέτερη έδρα και αυτονόητα κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ρεπορτάζ του Guardian τονίζεται ότι πάγια θέση των ομάδων της Championship είναι η ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο εξετάζονται και οι εναλλακτικές λύσεις.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ