ΑΓΓΛΙΑ

Αυτοκτόνησε μετά από απόλυση πρώην παίκτης των ακαδημιών της Άρσεναλ

Αυτοκτόνησε μετά από απόλυση πρώην παίκτης των ακαδημιών της Άρσεναλ

Ο Ντέρμοτ Ντράμι, Άγγλος μέσος που βγήκε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και στη συνέχεια κατέκτησε κύπελλο με ομάδα ακαδημιών της Τσέλσι, βρέθηκε νεκρός μετά από απόλυσή του από την Κρόουλι.

Ο πρώην μέσος και προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο στην Αγγλία Ντέρμοτ Ντράμι αυτοκτόνησε σε ηλικία 56 ετών, όπως ανακοινώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Ντράμι, ο οποίος γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Άρσεναλ και μάλιστα το 1979-1980 ανήκε στην πρώτη ομάδα των "κανονιέρηδων" χωρίς να κάνει συμμετοχές, έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τον βοηθό ιατροδικαστή του Χέρτφορντσιρ, Έντουαρντ Σόλομονς.

Η αστυνόμος Ιλέιν Άνταμς ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι το τμήμα της περιοχής είχε λάβει κλήση από τη σύζυγο του Ντράμι στις 09:57 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, υποστηρίζοντας ότι ο άντρας της είχε "χαθεί" και ότι "δεν ήταν κάτι σύνηθες".

Η αστυνομία άρχισε αμέσως αναζήτηση του 56χρονου, ο οποίος υπήρξε προπονητής στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι και το 2009-2010 κατέκτησε το Youth Cup για πρώτη φορά σε 49 χρόνια. Στις 12:29 διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τις αρχές, που εντόπισαν τη σορό του σε μία δασική έκταση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα της ένα σημείωμα με ένα μήνυμα του Ντράμι προς την οικογένειά του, που έκλεινε με τη φράση "ελπίζω να με συγχωρήσετε".

Η αστυνόμος Άνταμς τόνισε ότι "δεν υπήρχε λόγος" να εξεταστεί ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιου τρίτου προσώπου που οδήγησε στον θάνατο του Ντράμι.

Όπως προκύπτει από τον παθολόγο του αυτόχειρα, ο πρώην προπονητής της Κρόουλι, ομάδας στη League Two που ανέλαβε τον Απρίλιο του 2016, έβλεπε ειδικό "για την άσχημη διάθεσή του μετά από την απόλυσή του", τον Μάιο του 2017.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ