ΑΓΓΛΙΑ

Athletic: Νέος προπονητής της Γουότφορντ ο Βλάνταν Ίβιτς

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Athletic", ο Βλάνταν Ίβιτς, που αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα είναι ο νέος προπονητής της Γουότφορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην Αγγλία και την Championship θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Βλάνταν Ίβιτς. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του συνδρομητικού " Athletic", ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε σε συμφωνία με τη Γουότφορντ για συμβόλαιο δύο ετών.

To ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν στα τέλη Ιουλίου και είχαν αίσιο τέλος, με τον 43χρονο τεχνικό να δοκιμάζει την τύχη του στο αγγλικό πρωτάθλημα ύστερα από μία επιτυχημένη διετία στο Ισραήλ, όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ο Σέρβος τεχνικός την αρνήθηκε, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να επιλέξουν ως διάδοχό του τον Γιώργο Δώνη. Η Γουότφορντ υποβιβάστηκε φέτος από την Premier League, αλλά έχει βλέψεις άμεσης επιστροφής στα "μεγάλα σαλόνια" του αγγλικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ