ΑΓΓΛΙΑ

Άστον Βίλα: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Ρέινα από την Μίλαν

Napoli goalkeeper Pepe Reina celebrates after winning the Champions League group B soccer match between Benfica and Napoli at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Dec. 6, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Napoli goalkeeper Pepe Reina celebrates after winning the Champions League group B soccer match between Benfica and Napoli at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Dec. 6, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Παίκτης της Άστον Βίλα μεχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Πέπε Ρέινα, με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να ανακοινώνει το δανεισμό του από την Μίλαν. Στους ροσονέρι ο Μπέγκοβιτς.

Η Άστον Βίλα έχασε μεχρι το φινάλε της σεζόν τον Τομ Χίτον λόγω σοβαρού τραυματισμού όμως έσπευσε να βρει τον αντικαταστάτη του και τον βρήκε στο πρόσωπο του πολύπειρου Πέπε Ρέινα.

Οι βίλανς ήρθαν σε συμφωνία με την Μίλαν για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ, ο οποίος θα αφήσει το Μιλάνο μετά απο 1,5 χρόνο παρουσίας στους ροσονέρι και θα παίξει ως το φινάλε της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ντιν Σμιθ.

Από την πλευρά της η Μίλαν δεν άφησε κενή τη θέση που έμεινε ορφανή κάτω από τα γκολπόστ αφού λίγη ώρα μετά την παραχώρηση του Ρέινα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Άσμιρ Μπέγκοβιτς, με τον Βόσνιο τερματοφύλακα να υπογράφει ως δανεικός από την Μπόρνμουθ μεχρι το καλοκαίρι του 2020.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ