ΑΓΓΛΙΑ

Αρχηγός της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν

England's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal of his team during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovenia at Wembley stadium in London, Thursday, Oct. 5, 2017. England won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal of his team during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovenia at Wembley stadium in London, Thursday, Oct. 5, 2017. England won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποκάλυψε ότι επέλεξε τον Χάρι Κέιν για να ηγηθεί της προσπάθειας των συμπαικτών του στην εθνική Αγγλίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Χάρι Κέιν θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (22/5) δια στόματος του ομοσπονδιακού τεχνικού των "τριών λιονταριών".

"Ο Χάρι έχει εξαιρετικά προσωπικά χαρίσματα. Είναι απόλυτος επαγγελματίας και ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός αρχηγού είναι να θέτει τα καθημερινά στάνταρτς.

Έχει πίστη και υψηλές απαιτήσεις, είναι σπουδαίο μήνυμα για την ομάδα να έχει έναν αρχηγό που έχει αποδείξει πως είναι εφικτό να είσαι σταθερά εκ των κορυφαίων στον κόσμο και αυτό ήταν το κίνητρο του.

Αισθάνομαι ότι τους τελευταίους 18 μήνες που είναι μαζί μας έχει δείξει πως επιθυμία του είναι να συμβάλλει στην διαμόρφωση οικογενειακού κλίματος, παρασέρνοντας τους υπόλοιπους.

Σίγουρα ο Χάρι θα χρειαστεί την στήριξη και των υπόλοιπων ηγετών που βρίσκονται γύρω του. Δεν γίνεσαι top ομάδα έχοντας απλά έναν καλό αρχηγό με αξίες, αυτό πρέπει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το γκρουπ.

Και πιστεύω ότι ο Χάρι είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αιτιολογώντας την επιλογή του στο πρόσωπο του σταρ της Τότεναμ.

Στα 25 του χρόνια, ο Χάρι Κέιν μετράει 140 γκολ και 22 ασίστ σε 213 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα των "Spurs", ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ.

Η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 σε συλλογικό επίπεδο έκλεισε με 41 τέρματα σε 48 συμμετοχές για το νέο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ