ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Τα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Manchester United's Alexis Sanchez, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Alexis Sanchez, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Τρία γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δυο γκολ και τους "κανονιέρηδες" να μειώνουν. (VIDEOS)

Αρκετά συναρπαστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλία με ρυθμό και τρία τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 31' μετά από κάθετη πάσα του Λουκακού στον Αλέξις Σάντσες με τον πρώην "κανονιέρη" να περνάει και τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ και να πλασάρει σε κενή εστία. Ένα γκολ που ο Χιλιανός δεν πανηγύρισε μην ξεχνώντας την παρουσία του στους γηπεδούχους.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ δυο λεπτά αργότερα σε μια πανέμορφη αντεπίθεση με τον Λουκακού και πάλι να μοιράζει την τελική πάσα προς τον Λίνγκαρντ ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της μείωσε το σκορ στο 43' σε μια φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ της Γιουνάιτεντ και με τον Λακαζέτ να δίνει την ασίστ στον Ομπαμεγιάνκ ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ