ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Λιντς 1-0: Πρόκριση με Νέλσον στο Κύπελλο

Arsenal's Reiss Nelson, second left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during the English FA Cup soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium in London, Monday, Jan. 6, 2020.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Reiss Nelson, second left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during the English FA Cup soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium in London, Monday, Jan. 6, 2020.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Άρσεναλ νίκησε 1-0 την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, Λιντς, με γκολ του Νέλσον και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η κλήρωση και οι αντίπαλοι των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ξεκινά στο αρχικό σχήμα και να παίζει σε όλο το ματς, τον Ντίνο Μαυροπάνο να μένει στον πάγκο και ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών η Άρσεναλ υποδέχθηκε τη Λιντς.

Οι γκάνερς τα βρήκαν σκούρα κόντρα στα παγώνια του Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά κατάφεραν κι έκαμψαν την αντίσταση της πρωτοπόρου της Τσάμπιονσιπ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση πέτυχε ο Νέλσον με την μπάλα να έρχεται στα πόδια του από λανθασμένη απομάκρυνση, ύστερα από συνεργασία του Πεπέ και του Λακαζέτ.

Την ώρα που διεξαγόταν το ματς έγινε και η κλήρωση του τετάρτου γύρου της διοργάνωσης. Η Μάντσεστερ Σίτι θ' αντιμετωπίσει τη Φούλαμ, η Λίβερπουλ το νικητή Μπρίστολ Σίτι - Σριούμπερι, η Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που περάσει τη Γουλβς το νικητή απο το Γουότφορντ - Τρανμίρ.

Η Άρσεναλ την Μπόρνμουθ - πιο δύσκολη κλήρωση - η Τσέλσι τη Χάλ και η Τότεναμ σε περίπτωση που περάσει τη Μίντελσμπρο τη Σαουθάμπτον. Δείτε αναλυτικά:

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΥΡΟΥ

Γουότφορντ ή Τρανμίρ - Γουλβς ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χαλ - Τσέλσι

Σοαυθάμπτον - Μίντλεσμπρο ή Τότεναμ

ΚΠΡ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ

Νορθάμπτον - Ντέρμπι

Μπρέντφορντ - Λέστερ

Μίλγουολ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ρέντινγκ ή Μπλάκπουλ - Κάρντιφ - ή Καρλάιλ

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ

Μπέρνλι - Νόριτς

Μπρίστολ Ρόβερς ή Κόβεντρι - Μπέρμιγχαμ

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ

Ρότσντεϊλ ή Νιούκαστλ - Όξφορντ

Πόρτσμουθ - Μπάρνσλι

Μπρίστολ Σίτι ή Σριούσμπερι - Λίβερπουλ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ