ΑΓΓΛΙΑ

Αντάμα Τραορέ: "Θα πήγαινα στην Ρεάλ Μαδρίτης"

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αντάμα Τραορέ μίλησε για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και παράλληλα τόνισε πως εάν του γινόταν πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης θα πήγαινε.

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική πορεία της Γουλβς στην Premier League. Ο Αντάμα Τραορέ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "λύκους" και ήδη πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες των έχουν στη λίστα τους.

Ο 23χρονος σήμερα εξτρέμ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσπιταλέτ πριν μετακομίσει στην Μασία.

Στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα πέρασε από όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ μέτρησε και τέσσερις συμμετοχές με αυτή των ανδρών. Το καλοκαίρι του 2015 η Άστον Βίλα έδωσε δέκα εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Το επόμενο καλοκαίρι η Μίντλεσμπρο τον κάνει δικό της δίνοντας κάτι παραπάνω από οκτώ εκατομμύρια.

Εκεί ο Αντάμα Τραορέ βρήκε τον ρόλο του. Σε δύο χρονιές μέτρησε 71 συμμετοχές με 5 γκολ και 13 ασίστ κάτι που του άνοιξε τον δρόμος για την Γουλβς, η οποία στις 8 Αυγούστου του 2018 τον ανακοίνωσε έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, ο 23χρονος με καταγωγή από το Μάλι, αλλά με ισπανική υπηκοότητα δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ και εκείνος φρόντισε να τις φουντώσει.

"Αν είχα μία ευκαιρία να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης θα έφευγα" δήλωσε σε ισπανικό Μέσο ο Αντάμα Τραορέ. Ο Ισπανός εξτρέμ ρωτήθηκε και για το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Μπαρτσελόνα τονίζοντας: "Υπήρξε μία παρεξήγηση με την Μπαρτσελόνα όταν έφυγα από το σύλλογο. Δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτή είναι μία ιστορία που θα την κρατήσω για τον εαυτό μου".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ