ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Ίβιτς η Γουότφορντ

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γουότφορντ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Σέρβο προπονητή, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Championship.

Προπονητής της Γουότφορντ είναι και επισήμως ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 43χρονος Σέρβος υπέγραψε για 1+1 και ανακοινώθηκε από τους Hornets, που θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την άμεση επάνοδο στην Premier League.

"Είναι η πρώτη μου φορά στην Αγγλία και πρέπει να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και από τους συνεργάτες μου" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο ΊΒιτς εξαργύρωσε τη φοβερή διετία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με το βήμα στη Βρετανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ετήσιες αποδοχές του Ίβιτς θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Εκτόξευσε δηλαδή το εισόδημά του, αν σκεφτεί κανείς πως στη Μακάμπι αμειβόταν με 350.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 450.000 ευρώ τον δεύτερο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οδήγησε τη Μακάμπι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με απολογισμό 25 νίκες, εννέα ισοπαλίες και καμία ήττα, με 62 γκολ ενεργητικό και οκτώ παθητικό! Είχε υπογράψει στη Μακάμπι τον Αύγουστο του 2018 και σε 69 παιχνίδια γνώρισε μία μόλις ήττα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ