ΑΓΓΛΙΑ

Αλ Χασάουι: "Η συμφωνία με τον Μαρινάκη έχει ολοκληρωθεί κατά 99%"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασάουι μίλησε στο BBC και αποκάλυψε πως η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου τον μετοχών της ομάδας έχει ολοκληρωθεί κατά 99% κι απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με 3-0 την Ίπσουιτς και κατάφερε να παραμείνει στην Championship, ρίχνοντας στην τρίτη κατηγορία την Μπλάκμπερν, καθώς υπερείχε στη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουι μίλησε στο BBC και υποστήριξε πως η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έχει ολοκληρωθεί κατά 99%. Παράλληλα, αποκάλυψε πως μέσα στην εβδομάδα ο κ. Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Football League για να τελειώσει το deal.

Αλ Χασάουι: "Η συμφωνία με τον Μαρινάκη έχει ολοκληρωθεί κατά 99%"

"Η συμφωνία για πώληση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ολοκληρωθεί κατά 99%. Το deal είναι πολύ κοντά και ίσως ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όλα έχουν συμφωνηθεί εδώ και τρεις με τέσσερις εβδομάδες", σχολίασε ο Αλ Χασάουι, ο οποίος συνέχισε, λέγοντας: "Είμαι αισιόδοξος πως τη νέα σεζόν δεν θα παλέψουμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και το λέω αυτό επειδή γνωρίζω την ποιότητα της ομάδας. Τώρα, είναι μία σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις θα ολοκληρώσουν τη δουλειά. Δεν έχει να κάνει κάτι μ' εμένα. Πιστεύω πως ο κ. Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Football League μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύω πως το deal θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση".

Όσον αφορά στην κακή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν: "Ζητάω συγγνώμη αν προκάλεσα προβλήματα στο σύλλογο. Εύχομαι στη Νότιγχαμ τα καλύτερα. Θέλω να πω στους φιλάθλους πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους νέους ιδιοκτήτες. Το πιο σημαντικό ήταν να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είμαι στεναχωρημένος που δεν κατάφερα να ανεβάσω την ομάδα στην Championship. Είμαι, όμως, ευγνώμων που πουλάω το σύλλογο, ενώ βρίσκεται στην Championship κι όχι σε χαμηλότερη κατηγορία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ