ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Kεκλεισμένων όλα τα ματς στις μικρές κατηγορίες

Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020.  (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP)
Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP) AP

Η Championship, η League One και η League Two δεν θα έχουν κόσμο στα γήπεδα και τα ματς θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση ή το διαδίκτυο.

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όταν επανέλθουμε στη δράση, εφόσον έχει ελεγχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Η Championship, η League One και η League Two δεν θα έχουν φιλάθλους στις εξέδρες και τα ματς θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση ή το διαδίκτυο. Η απόφαση έγινε γνωστή σήμερα (17/4) από την διοργανώτρια αρχή (EFL).

Και λόγω του ότι δεν θα μπορεί ο κόσμος να πάει στο γήπεδο, γι' αυτό και τουλάχιστον θα μπορούν να βλέπουν τις ομάδες τους τηλεοπτικά. Είναι και αυτό μια παρηγοριά, μέχρι να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ